Топ десертів в мультиварці!

Мультиварка! Вона, мабуть, присутня на кожній кухні, а якщо поки немає, саме час придбати на www.lazeika.ua. Адже влітку так не хочеться вмикати духовку в квартирі в якій і без того гаряче.

Хочемо поділитися з Вами смачними рецептами!

Топ десертів в мультиварці: - "Шоколадний бісквіт", - "Французький маковий пиріг", - пиріг "Зі сливою", - "Фруктово - сирна" запіканка.

По-перше, до кожної смакоти Вам потрібно підготувати мультиварку та інгредієнти. Отже, розпочнемо!


"Шоколадний бісквіт"  


Складові:

- 2 яйця, - 2 мульти склянки муки, - 2 мульти склянки цукру, - 1/2 мульти склянки рослинної олії, - 1 склянка окропу, - 1 склянка молока, - 1 пакетикваніліну, - 6 ст. л какао, - 1.5 ч. л розпушувачу, - 1.5 ч. л соди / просочення: - 100 г коньяку, - 2 ст. л цукру, - свіжа/морожена вишня, - крем (сметаний або інший по смаку).

Приготування: - змішуємо сухі інгредієнти: муку, соду, какао і розпушувач, додаємо туди яйця перемішані з цукром, молоко та олію, до цієї перемішаної однорідної маси додаємо склянку окропу.

- чашу мультиварки змастити маслом, вилити тісто (воно буде рідким), ввімкнути програму "випічка" і випікати 60-70 хв. 

- після завершення програми, потрібно залишити ще на 10-15 хв, після чого дістати, розрізати на 3-4 коржі. 

- просочити коржі зарання приготовленим сиропом (замочена вишня в коньяку), викласти їх один на одного, на кожного викласти вишні та змастити кремом. Зробити так з кожним шаром, окрім верхнього. Оформити торт шоколадом та горіхами.


"Французький маковий пиріг"


Складові:

- 200 г цукру, - 3 яйця, - 150 г вершкового масла, - 50 г маку (можна більше), - 10 г розпушувача, - 200 г муки.

Приготування: - збиваємо яйця з цукром, додаємо розм'якшене масло та знову збиваємо

- додаємо мак, борошно та розпушувач, перемішуємо (для фарбування тіста можна додати декілька ложок будь-якого варення по смаку).

- викладаємо тісто у змащену маслом чашу мультиварки та вмикаємо програму "випічка" на 65 хв.

- охолонувши, посипаємо пиріг пудрою.


Пираг "Зі сливою"


Складові:

- 2 склянки муки, - 2 яйця, - 1 склянка цукру, - 3/4 склянки молока, - 1/2 склянки олії, -1 ч. л розпушувачу, - 1.3 ч. л ваніліну, - 2 ст. л цукрової пудри (для посипки), - 13-15 шт. слив.

Приготування: - збиваємо яйця з цукром, вливаємо туди молоко, додаємо олію та перемішуємо. 

- всипаємо просіяну муку з розпушувачем та знову перемішуємо. 

- як і в попередніх рецептах змащуємо чашу маслом та виливаємо туди тісто.

- сливи миємо, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки та викладаємо у тісто зрізом до верху.

- на програмі "випічка" готуємо 50 - 60 хв.

- охолонувши, дістаємо пиріг та посипаємо пудрою.


"Фруктово - сирна" запіканка


Складові: 

- 500 г сиру, - 3 яблука, - 3 банани, - 3 апельсини, - 1 яйце, - свіжа/морожена вишня (по смаку), - 3 ч. л крохмалю, - 3 ч. л меду, - 3 ч. л лимонного соку, - 1 ст. л масла, 1 ст. л панірувальних сухарів.

Приготування: - очищуємо від шкірки яблука, банани, апельсини. Останні нарізаємо кружальцями, яблука - тонкими шматочками.

- змащуємо чашу мультиварки маслом та посипаємо сухарями. Викладає фрукти. 

- змішуємо відокремлений жовток, сир, крохмаль, мед і лимонний сік (можна додати цукру за смаком). 

- збиваємо білок та з'єднуємо дві суміші. 

- виливаємо отримане тісто у чашу на фрукти та вмикаємо режим "мультиповар" - температура 120°С на 30 хв.

Ура, ласощі готові, залишається лише їх посмакувати.

Купуйте мультиварку на сайті www.lazeika.ua та отримуйте у будь-якому куточку України. Відправка у день замовлення.

https://goo.gl/KfYgRX


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре