(097) 383-94-94 (073) 343-94-94
(067) 387-94-94 (066) 358-94-94

Топ десертів в мультиварці!

Мультиварка! Вона, мабуть, присутня на кожній кухні, а якщо поки немає, саме час придбати на www.lazeika.ua. Адже влітку так не хочеться вмикати духовку в квартирі в якій і без того гаряче.

Хочемо поділитися з Вами смачними рецептами!

Топ десертів в мультиварці: - "Шоколадний бісквіт", - "Французький маковий пиріг", - пиріг "Зі сливою", - "Фруктово - сирна" запіканка.

По-перше, до кожної смакоти Вам потрібно підготувати мультиварку та інгредієнти. Отже, розпочнемо!


"Шоколадний бісквіт"  


Складові:

- 2 яйця, - 2 мульти склянки муки, - 2 мульти склянки цукру, - 1/2 мульти склянки рослинної олії, - 1 склянка окропу, - 1 склянка молока, - 1 пакетикваніліну, - 6 ст. л какао, - 1.5 ч. л розпушувачу, - 1.5 ч. л соди / просочення: - 100 г коньяку, - 2 ст. л цукру, - свіжа/морожена вишня, - крем (сметаний або інший по смаку).

Приготування: - змішуємо сухі інгредієнти: муку, соду, какао і розпушувач, додаємо туди яйця перемішані з цукром, молоко та олію, до цієї перемішаної однорідної маси додаємо склянку окропу.

- чашу мультиварки змастити маслом, вилити тісто (воно буде рідким), ввімкнути програму "випічка" і випікати 60-70 хв. 

- після завершення програми, потрібно залишити ще на 10-15 хв, після чого дістати, розрізати на 3-4 коржі. 

- просочити коржі зарання приготовленим сиропом (замочена вишня в коньяку), викласти їх один на одного, на кожного викласти вишні та змастити кремом. Зробити так з кожним шаром, окрім верхнього. Оформити торт шоколадом та горіхами.


"Французький маковий пиріг"


Складові:

- 200 г цукру, - 3 яйця, - 150 г вершкового масла, - 50 г маку (можна більше), - 10 г розпушувача, - 200 г муки.

Приготування: - збиваємо яйця з цукром, додаємо розм'якшене масло та знову збиваємо

- додаємо мак, борошно та розпушувач, перемішуємо (для фарбування тіста можна додати декілька ложок будь-якого варення по смаку).

- викладаємо тісто у змащену маслом чашу мультиварки та вмикаємо програму "випічка" на 65 хв.

- охолонувши, посипаємо пиріг пудрою.


Пираг "Зі сливою"


Складові:

- 2 склянки муки, - 2 яйця, - 1 склянка цукру, - 3/4 склянки молока, - 1/2 склянки олії, -1 ч. л розпушувачу, - 1.3 ч. л ваніліну, - 2 ст. л цукрової пудри (для посипки), - 13-15 шт. слив.

Приготування: - збиваємо яйця з цукром, вливаємо туди молоко, додаємо олію та перемішуємо. 

- всипаємо просіяну муку з розпушувачем та знову перемішуємо. 

- як і в попередніх рецептах змащуємо чашу маслом та виливаємо туди тісто.

- сливи миємо, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки та викладаємо у тісто зрізом до верху.

- на програмі "випічка" готуємо 50 - 60 хв.

- охолонувши, дістаємо пиріг та посипаємо пудрою.


"Фруктово - сирна" запіканка


Складові: 

- 500 г сиру, - 3 яблука, - 3 банани, - 3 апельсини, - 1 яйце, - свіжа/морожена вишня (по смаку), - 3 ч. л крохмалю, - 3 ч. л меду, - 3 ч. л лимонного соку, - 1 ст. л масла, 1 ст. л панірувальних сухарів.

Приготування: - очищуємо від шкірки яблука, банани, апельсини. Останні нарізаємо кружальцями, яблука - тонкими шматочками.

- змащуємо чашу мультиварки маслом та посипаємо сухарями. Викладає фрукти. 

- змішуємо відокремлений жовток, сир, крохмаль, мед і лимонний сік (можна додати цукру за смаком). 

- збиваємо білок та з'єднуємо дві суміші. 

- виливаємо отримане тісто у чашу на фрукти та вмикаємо режим "мультиповар" - температура 120°С на 30 хв.

Ура, ласощі готові, залишається лише їх посмакувати.

Купуйте мультиварку на сайті www.lazeika.ua та отримуйте у будь-якому куточку України. Відправка у день замовлення.

https://goo.gl/KfYgRX


Супутні Товари

ХІТ
0 грн
0 грн
0 грн
0 грн
0 грн
ХІТ
0 грн

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Популярні Статті
Історія появи праски!
Є техніка, якою ми користуємось кожного дня і навіть не здогадуємось про шлях її появи. Люди зажди хочуть виглядати охайно та красиво. Що тільки не застосовували, щоб одяг випрасувати, починаючи від каменів і закінчуючи використання розпеченого вугілля. Стародавні греки використовували підігрітий металевий стрижень, що чимось нагадував качалку. А от римляни, буквально, вибивали усі складки розігрітим молотком. Були й інші відомі способи прасування, вологий одяг клали на розігрітий сонцем камінь і придавлювали іншим каменем та чекали до повного висихання. В Україні прасування здійснювалось досить оригінальним способом. Тканина намотувалась на так звану качалку, після чого декілька раз прокочували "рублем" (дерев'яній дошці з ручкою і поперечними ребрами).Найвідоміший предок сучасної праски - сковорідка з вугіллям, а на заміну їй прийшла праска, в середину якої поміщалось вугілля. Для того, щоб вугілля краще горіло, по боках робили отвори, іноді через них воно випадало та ..
8471
Поради! Прості способи очищення електрочайника!
Всі ми хочемо, щоб техніка послужила довго, незалежно чи це холодильник чи праска. Чайник, а точніше електрочайник, прилад, який потрібно мити чи не найчастіше, через утворення накипу. По-перше, коли вапняний наліт відкладається шаром на дні і стінках, вода стає каламутною, що псує смак напою і навряд чи позитивно відзначається на Вашому здоров'ї. По-друге, він може вимкнутися до того, як закипить, ну і звичайно, неминуче, виходить з ладу.Видалити наліт можна механічними чи хімічним способом. Перший, може пошкодити внутрішнє покриття, займе більше зусиль і часу. Другий (не варто боятися цього слова), однозначно ефективний і швидкий.Є кілька порад з очищення електрочайника, засобами, які точно знайдуться в кожному будинку.Столова сода! Цим засобом користується чи не кожна господиня. Щоб почистити електрочайник, Вам знадобиться півлітра води і столова ложка соди.Що робити: - розчинити соду у воді;- прокип'ятити;- видалити залишки губкою;- залити чисту воду і прокип'ятити ще раз.9% оцтова..
2141
Красиве та доглянуте волосся. Вибираємо надійний фен саме для Вас.
Відразу розпочнемо з розкриття дівочих таємниць. Фен - пристрій, котрим представниці прекрасної статі користуються чи не щодня, але насправді, мало хто знає як саме його обирати. А все тому, що дуже часто ця техніка приходить до нас як подарунок (підказка для чоловіків, якщо думаєте над таким питанням). Отож, процес вибору буде не такий вже легкий, не дарма ж існує таке розмаїття моделей, різних за ціною, функціоналу та комплектації.Розберімося де саме і як часто будете ним користуватися. Якщо це дорожній варіант, то тут все просто, це буде модель з ручкою, яка складається, не великий за розміром і з потужністю 1000-1400 Вт. Ціна такого типу фенів доступна, функціонал мінімальний.Якщо ж обираєте пристрій для щоденного або майже щоденного використання, ось тут треба врахувати декілька пунктів.Потужність! Тут варто знати, що потужність фена впливає НЕ на температуру повітря, яке видувається, а його швидкість. Чим більша потужність, тим інтенсивніше обдув, відповідно швидше висихає. Для к..
1764
Пральні машини з функцією пари! Навіщо вона потрібна?
Пам'ятаєте як колись наші бабусі кип'ятили білизну перед тим, як випрати її? Не так давно з'явились пральні машини з функцією пари, яка повністю спрощує життя та робить процес прання комфортним. Суть функції прання з парою полягає в тому, що під час прання речі обробляються парою, а точніше при взаємодії води, пари та прального засобу, завдяки чому забруднення розм’якшуються і видаляються істотно простіше, знищуються будь-які типи мікробів та неприємні запахи. По-перше, пара здатна вбивати грибки та бактерії, через які ми можемо хворіти. Дуже важливо, адже, наше тіло і шкіра безпосередньо контактує з одягом, тому вкрай необхідно, щоб він був безпечним. По-друге, ми позбавляємося від небажаних запахів. По-третє, обробка речей дозволяє нейтралізувати алергени. Це найкорисніша властивість, яка робить пральну машину з парою просто незамінним пристроєм для тих людей, які страждають від алергії різних форм. Ну і звичайно, не забуваємо проте, що речі не втрачають колір, а складки розгладжують..
1743